کریستیز اولین حراج مخصوص به هنر هوش مصنوعی را نشان می دهد. حراج کریستیز در 20 فوریه آغاز می شود و آثار هنرمندانی از جمله رفیک آنادول، پینار ون آرمان و کلر سیلور را به نمایش می گذارد.
“هوش افزوده”: کریستیز اولین حراج مخصوص به هنر هوش مصنوعی را نشان می دهد
غول حراج لوکس کریستیز قرار است میزبان اولین فروش خود باشد که فقط از آثار هنری ساخته شده با هوش مصنوعی، مهر تایید کلیدی تلفیق دنیای هنر و فناوری گاه بحث برانگیز است. این حراج با عنوان “هوش افزوده” از 20 فوریه تا 5 مارس در گالری کریستیز منهتن برای مناقصه باز خواهد بود. طبق کریستیز، این اولین حراج اختصاصی هوش مصنوعی است که تا کنون توسط یک خانه حراج بزرگ انجام شده است.
این مجموعه شامل بیش از 20 اثر هنری الهام گرفته از هوش مصنوعی از انواع هنرمندان برجسته دیجیتالی است که به دلیل کاوش در رابطه بین اتوماسیون و خلاقیت انسان، از جمله پیندار ون آرمان، هارولد کوهن، و الکساندر ربن، شناخته شده اند.
چندین پیشگام هنر مانند رفیک آنادول، هالی هرندون و مت درایهرست، و کلر سیلور روی آنچین که به خاطر قطعات NFT خود شناخته شده اند نیز آثاری را برای حراج عرضه خواهند کرد.

نیکول سیلز گیلز، رئیس فروش هنرهای دیجیتال کریستی در بیانیه ای که با Decrypt به اشتراک گذاشته شده است، گفت: «حراج رابطه بین هنر و فناوری را بازتعریف می کند و به مجموعه داران نشان می دهد که عامل انسانی در عصر هوش مصنوعی در هنرهای زیبا است. از روباتیک گرفته تا GAN ها و تجربیات تعاملی، هنرمندان هوش مصنوعی را به روش های منحصر به فرد خود در فعالیت های خود استفاده می کنند.
قطعاتی که در حراج قرار میگیرند از مجسمهها و نقاشیها گرفته تا صفحه نمایش، آثار تعاملی و NFTهای بومی دیجیتالی متفاوت هستند.
در میان آثاری که انتظار میرود بیشترین مبلغ را در حراج به فروش برسانند، «چهرههای نوظهور» پینار ون آرمان است، مجموعهای از بومهای فیزیکی که توسط دو عامل هوش مصنوعی نقاشی شدهاند که در سال 2017 برای تصور چهرههای انسان با هوش مصنوعی مولد و نقاشی آنها همکاری کردند. این آثار از جمله اولین آثاری هستند که تا به حال به صورت مستقل توسط شبکه های عصبی نقاشی شده اند و پیش بینی می شود که با هم در یک لات به قیمت تا 250000 دلار به فروش برسند.
سایر آثار موجود در حراج در زمان واقعی زنده می شوند. در گالری کریستی راکفلر سنتر، یک ربات در مقیاس بزرگ که با کدگذاری الکساندر ربن هدایت میشود، هر چه بیشتر یک بوم تازه را به عنوان پیشنهادی برای افزایش نقاشی نقاشی میکند و به شرکتکنندگان حراج اجازه میدهد در خلق اثر شرکت کنند.
در سالهای اخیر، هم کریستیز و هم رقیب اصلی آن، ساتبیز، پرچمهای خود را در دنیای نوظهور (و اغلب پرسود) هنر دیجیتال به نمایش گذاشتهاند. هر دو خانه از سال 2021، زمانی که کریستیز یک NFT هنرمند Beeple را به قیمت رکوردشکنی 69.3 میلیون دلار فروخت، میزبان حراج های متعددی با محوریت رمزنگاری بوده است.