کیف پول تراست ولت (Trust Wallet) یکی از معروف ترین و پر استفاده ترین کیف پول های ارز دیجیتال است که به طور ویژه توجه حرفه ای ها و مبتدی ها را به خود جلب کرده است. این کیف پول به دلیل ویژگی های خاصی که دارد، از جمله کاربری آسان، سرعت، دقت و امنیت توانسته است از زمان شروع فعالیتش تاکنون تعداد کاربران و طرف دارانش را روز به روز افزایش دهد.
با گسترش استفاده از ارزهای دیجیتال و افزایش جامعه فعالان کریپتوکارنسی، حفظ امنیت رمزارزها به مسئله مهمی تبدیل شده است. اگرچه امنیت بلاک چین بسیار بالا است و احتمال هک آن تقریبا نزدیک به صفر است، اما همواره احتیاط در استفاده و فعالیت در بازار سرمایه دیجیتال ضروری است.
ولت های ارز دیجیتال به همراه صرافی های ارز دیجیتال، دو منبع اصلی برای محفوظ نگه داشتن دارایی های ارزی تریدرها و ماینرها هستند. انتخاب یک کیف پول مناسب نیز امری حائز اهمیت است که باید با دقت و آگاهی انجام شود. ما در این مقاله بیت دیت به طور کامل امنیت تراست ولت و نحوه کار با آن را آموزش داده ایم. در ادامه با آموزش تراست ولت در آیفون و اندروید با ما همراه باشید.برای اشنایی با معرفی انواع کیف پولها، مقالات بیت دیت را مطالعه کنید.
تراست ولت وظیفه برقراری ارتباط تلفن همراه شما با ارزهای دیجیتال مختلف در بلاکچین های مختلف را بر عهده دارد. به شما این امکان را می دهد که به راحتی به اطلاعات ارزی خود دسترسی پیدا کنید. تراست والت تضمین می کند که اطلاعات شخصی شما در این برنامه ذخیره نمی شود و اطلاعات شما با هیچ سازمانی به اشتراک گذاشته نمی شود.
علاوه بر این، با استفاده از این کیف پول می توانید به راحتی به برنامه های غیرمتمرکزی مانند Uniswap، PancakeSwap و OpenSea دسترسی پیدا کنید، و همه اینها بدون نیاز به ثبت نام به صورت جداگانه در هر یک از این برنامه ها امکان پذیر است. در رابطه با تاریخچه Trust Wallet می توان گفت که در سال ۲۰۱۷ توسط فردی به نام ویکتور رادچنکو تحت عنوان یک ولت غیرمتمرکز برای ذخیره و تبادل ارزهای دیجیتال ابداع شد.
این ولت پس از آن به تصرف بایننس (بزرگترین صرافی ارزهای دیجیتال جهان) درآمد و اکنون از بیش از ۳۳ بلاکچین مختلف پشتیبانی می کند که در کل حدود ۲۵۰۰۰۰ دارایی مختلف را شامل می شود.
سرعت و کارمزد تراکنش در تراس ولت Trust Wallet
سرعت تراکنش در تراست ولت
TPS یک موضوع چالش برانگیز در شبکه های مختلف بوده و است. همچنین سرعت تراکنش برای کاربران نیز اهمیت ویژه ای دارد. تجربه ثابت کرده است که کاربران همیشه به سمت شبکه سوق پیدا می کنند که سرعت انتقال بالاتری دارد. سرعت TPS یکی از فاکتورهای انتخاب یک ولت برای فعالان ارزهای دیجیتال است. افت و خیزهای شبکه در تراست ولت نیز قابل لمس است. زمانی که از Trust Wallet استفاده می کنید، ممکن است سرعت های مختلفی را تجربه کنید.
علت افت خیز سرعت تراکنشات در تراست والت، به شلوغی شبکه در لحظه بستگی دارد. چند عامل مهم در سرعت انجام تراکنش شما نقش دارد که ممکن است گاهی تا چند دقیقه هم شما را منظر بگذارد. یکی از عوامل نوع ارز و تعداد توکنی است قصد جابجایی آن را دارید. یا تبادل بین شبکه های مختلف ممکن است زمان برتر باشد. مثلا زمانی که میخواهید تبادلی بین شبکه اتریوم و بیت کوین انجام دهید؛ چند دقیقه طول بکشد ولی تبادل ارزی مانند ریپل 3 الی 5 ثانیه طول بکشد.
کارمزد تراکنش در تراست ولت
اگر فعال بازار سرمایه باشید که می دانید برای هر تراکنش در فضای دیجیتال باید کارمزد پرداخت کنید. در واقع باید به ازای هر میزان ارزی که به حساب دیگری در همین ولت یا ولت های دیگر ارز ارسال می کنید؛ کارمز نیز پرداخت کنید. اگر تازه شروع به کار کرده اید و دنبال آموزش تراست ولت هستید؛ بد نیست بدانید که معاملات در صرافی های ارز دیجیتال نیز کسر کارمزد را شامل می شود.
کارمزد هر شبکه ای ممکن است متفاوت باشد و بابت هزینه های نگهداری شبکه توسط بلاک چینی که تبادل را انجام می دهد از دارایی های شما کسر می شود. بنابراین کسر کارمزد ارسال ارز دیجیتال، ارتباطی به تراست ولت ندارد و مربوط به درگاه انتقال و بلاکچین آن دارد. مثلا کارمز درگاه اتریوم با بیت کوین با توجه به بلاکچینی که روی آن سوار است متفاوت است. برای آشنایی بیشتر با درگاه اتریوم و نحوه عملکرد آن مقاله” لایه دوم اتریوم” را مطالعه کنید.
تراست ولت برای ایرانی ها امن است؟
کیف پول تراست ولت (Trust Wallet) امور متعددی را برای حفظ امنیت دارایی های کاربران خود انجام می دهد. یکی از کارهایی که این سیستم برای امن نگه داشتن سازوکار خود انجام می دهد به کار گرفتن اسکنر امنیتی است. کار این اسکنر آکاه سازی کاربران از هشدارهای امنیتی درون برنامه است. این برنامه اطلاعات تراکنش ها را با سطح ریسک مشخصی مرتبط می کند و از طریق هشدارهای فعال، کاربران را به خطرات آگاه می سازد.